Mikkelin Nuorisogolf kertoo toiminnastaan Annilassa

MNG pitää infon nuorten toiminnastaan Annilan Golfkeskuksessa keskiviikkona 9.5. kello 17.30. Infon jälkeen on myös ensikertalaisilla mahdollisuus kokeilla hieman lajia, jos sää sen sallii.

Mikkelin Nuorisogolf (MNG) on kahden mikkeliläisen golfseuran yhteistoimintamuoto, joka tarjoaa nuorille ympärivuotisen mahdollisuuden golfin harjoitteluun ja pelaamiseen. Toimintaan osallistuu juniorigolfareita seitsemänvuotiaista lapsista 21-vuotiaisiin nuoriin. Golf kuuluu myös Etelä-Savon urheiluakatemian lajivalikoimaan.

Kesäkauden toiminta painottuu peliin ja pelinomaiseen harjoitteluun vuoroviikoin Mikkelin Golfin lentokenttäpuistossa ja Annilan Golfkeskuksessa. MNG:n toimintaan voi liittyä mukaan joustavasti milloin vain. Alkuun ei tarvita edes omia välineitä. Tietoa toiminasta, ryhmistä, aikatauluista ja kustannuksista tarjotaan keskiviikkona 9.5 klo 17.30.

- Nuorisogolfin toimintaa pyöritetään harrastajien ehdoilla, mutta lajiin määrätietoisesti panostaville tarjotaan hyvät mahdollisuudet harjoittaa lajia kilpaurheiluna, aina huipulle saakka. Toiminnassa pyritään siihen, että harjoittelu on hauskaa, monipuolista ja tavoitteellista, kertoo Jukka Röyti Nuorisogolfista.

- Nuorimpien kanssa aloitetaan lajiin tutustumisesta tavoitteena sellaisten taitojen omaksuminen, että nuori pääsee ohjaajien tai huoltajan kanssa kiertämään kenttää. Taitojen ja kokemuksen karttuessa keskitytään kilpailullisten taitojen kehittymiseen. Vaikka kaikki eivät jatkaisikaan kilpagolfissa, antaa ohjattu harjoittelu eväät koko elämän kestävälle harrastukselle.

Tyttöjen ja poikien harrasteryhmät:

Harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille golfista kiinnostuneille aloitteleville junioreille ja lajiin tutustuville.  Tässä ryhmässä nuoret voivat aloittaa golfharrastuksen rennossa ja mukavassa ilmapiirissä. Ryhmässä opetellaan golfin perustaitoja ja valmistaudutaan ”golfarin ajokortin”, green cardin suoritukseen.

Harrasteryhmän tavoitteena on, että jokainen ryhmässä harjoitteleva suorittaa green gardin, kun on saavuttanut sen edellyttämät riittävät perustaidot. Green cardin suoritukseen liittyvän pelikokeen voi suorittaa peliharjoitusten yhteydessä.

Green cardin suoritettuaan nuori on oikeutettu pelaamaan myös harjoitusten ulkopuolella kentällä, edellyttäen, että liittyy golfseuran jäseneksi ja hankkii pelioikeuden (kerta- tai kausipelioikeus).

Harrasteryhmästä on mahdollista edetä valmennusryhmiin. Valmennusryhmät harjoittelevat ympärivuotisesti aktiivisesti ja osallistuvat ikäryhmänsä ja taitotasonsa mukaisiin kilpailuihin.

Harrasteryhmän harjoitukset:
- tekniikkaharjoitukset; torstaisin klo 17:30-18:30
- peliharjoitukset; sunnuntaisin klo 15:00 alkaen.

Huom. Peliharjoituksiin osallistumisen edellytyksenä (jonkun) golfseuran jäsenyys.

Harjoitukset pidetään parillisina viikkoina Mikkelin Golfin lentokenttäpuistossa ja parittomina viikkoina Annilan Golfkeskuksessa.

Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto.com –palvelun kautta. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään harjoituksia edeltävänä päivän, jotta ohjaajat voivat suunnitella harjoitukset ryhmälle sopiviksi.

Nuorimpien osallistujien mukana toivotaan vanhempien osallistumista harjoituksiin.

Harrasteryhmään otetaan uusia nuoria golfin harrastajia ympäri vuoden.

Ota yhteyttä!

Mikkelin Golfin juniorivastaava
Eero Kultanen, puh. 040 766 4279

Golf Porrassalmen juniorivastaava
Jukka Röyti, puh. 050 354 4446

www.mikkelinnuorisogolf.fi
www.facebook.com/mlinnuorisogolf/

Julkaistu 25.04.2018

Mikkeli

Valmentaa kuin nainen Mikkelissä

Yli 30 ohjaajaa ja valmentaa mukana paikallisessa tapaamisessa.
Mikkeli

Jalkapallo toi Niilan Mikkeliin, lukioon ja akatemiaan

Tähtäimessä ensimmäisenä peliminuutit edustusjoukkueessa.
Mikkeli

Mikkelin alueen laavuista tehty kattava kooste

Tieto Mikkelin alueen laavuista ja kodista on nyt kerätty yhteen paikk...