Valmentaa kuin nainen Mikkelissä

Yli 30 ohjaajaa ja valmentaa mukana paikallisessa tapaamisessa.

Suomen Valmentajat ry:n Valmentaa kuin nainen -hanke toi Mikkeliin mieluisia vieraita. Omaa valmentajatarinaansa Mikkelissä olivat kertomassa salibandyvalmentaja ja opettaja Kati Suomela Mäkelänrinteen lukiosta sekä urheilutoiminnanjohtaja ja koripallovalmentaja TuNMKY:stä Maikki Miettinen. Innostavat ja ajatuksia herättävät puheenvuorot antoivat varmasti osallistujille uutta virtaa lähteä takaisin harjoituskentille. 

Paikalle oli kerääntyt yli 30 kuulijaa monipuolisella lajitaustalla: mukana oli valmentajia ja ohjaajia amerikkalaisen jalkapallon, jääkiekon, jääpallon, jalkapallon, ringeten, salibandyn, kestävyysjuoksun, agilityn ja golfin piiristä. 

Valmentaa kuin nainen -hanke on Suomen valmentajat ry:n hanke, jolla verkostoitumaan muiden palloilulajien naisvalmentajien kanssa. Tapaamisia on järjestetetty niin yhden lajin ympärillä tai kuten Mikkelissä paikkakunnan ympärillä. Tapaamisessa toisaalta herätellään innostusta valmennukseen ja toisaalta tavataan vertaisia ja saadaan sitä kautta kannustusta lähteä mukaan tai pysyä mukana. 

Mikkelissäkin mukana oli innostuneita naisia ja miehiä ja keväällä pyritään järjestämään myös paikallisesti uusi tapaaminen. Jos innostuit asiasta, ota yhteys: hanna.knaappila@mikkeli.fi

Lue lisää Valmentaa kuin nainen hankkeesta: https://www.suomenvalmentajat.fi/uutiset/valmentaa-kuin-nainen-hankkeessa-aktiivinen-alkuvuosi/

Julkaistu 30.11.2017

Mikkeli

Jalkapallo toi Niilan Mikkeliin, lukioon ja akatemiaan

Tähtäimessä ensimmäisenä peliminuutit edustusjoukkueessa.
Mikkeli

Mikkelin Nuorisogolf kertoo toiminnastaan Annilassa

MNG pitää infon nuorten toiminnastaan Annilan Golfkeskuksessa keskiviikkona...
Mikkeli

Mikkelin alueen laavuista tehty kattava kooste

Tieto Mikkelin alueen laavuista ja kodista on nyt kerätty yhteen paikk...