Varaslähtö luonnon päivään

Virittäydy jo perjantaina luonnon päivän tunnelmaan.

Mikkelipuistossa voi virittäytyä luonnon päivän tunnelmaan jo ennakolta, kun puistossa otetaan varaslähtö valtakunnalliseen luonnon päivään perjantaina 16.kesäkuuta klo 10-13. Luonnon päivillä on tarkoitus juhlistaa 100-vuotiaan Suomen upeaa ja monipuolista luontoa ja sitä tehdään myös Mikkelipuistossa perjantaina.

Päivän ohjelmassa on luvassa maksuton asahi-tunti puiston nurmella, valokuvasuunnistusta sekä mahdollisuus osallistua luontokuvaukseen, jossa juhlistetaan Luonnon päivää tekemällä mikkeliläisten yhteinen akvarellimaalaus.  Maalauksen aiheena on mikä luonnossa tuottaa itsellesi hyvinvointia. Maalaukseen voi osallistua myös kirjoittamalla vapaamuotoisesti pikkutekstejä. Nuotiopaikalla on tarjolla vaahtokarkkeja ja tikkupullaa. Valokuvasuunnistuksen palkinto arvotaan kello 11.45.

Yhdessä luontoon –hankkeen vetäjä Anniina Siponen toivottaa kaikki tervetulleeksi viettämään rentoa mukavaa päivää luonnon helmassa.

- Tavoite on koota ihmisiä yhteen juhlistamaan yhtä valtakunnallisista luonnon päivistä. Houkutellaan ihmisiä viettämään aikaa luonnossa ja osallistumaan yhteiseen rentoon tekemiseen, sanoo Siponen.

Varsinaista valtakunnallista luonnon päivää vietetään lauantaina 17.6. teemalla Rakastu kesäyöhön. Samalla vietetään myös luonnonkukkien päivää, joten Mikkelipuisto ja sen ympäristö valikoitui tapahtuman järjestämispaikaksi. Tapahtumaa järjestävät Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä –tuensiirtohankkeet Yhdessä luontoon sekä Elävä kaupunki.

Varaslähtö luonnon päivään Mikkelipuistossa perjantaina kello 10-13.

Julkaistu 13.06.2017

Mikkeli

Valmentaa kuin nainen Mikkelissä

Yli 30 ohjaajaa ja valmentaa mukana paikallisessa tapaamisessa.
Mikkeli

Jalkapallo toi Niilan Mikkeliin, lukioon ja akatemiaan

Tähtäimessä ensimmäisenä peliminuutit edustusjoukkueessa.
Mikkeli

Mikkelin Nuorisogolf kertoo toiminnastaan Annilassa

MNG pitää infon nuorten toiminnastaan Annilan Golfkeskuksessa keskiviikkona...
Mikkeli

Mikkelin alueen laavuista tehty kattava kooste

Tieto Mikkelin alueen laavuista ja kodista on nyt kerätty yhteen paikk...