Latupirtillä nukutaan yö ulkona

Mikkelin Latu järjestää Nuku yö ulkona -tapahtuman valtakunnallisena Luonnon päivänä.

 Mikkelin Latu kutsuu viettämään Nuku yö ulkona -tapahtumaa Latupirtille lauantaina 17.kesäkuuta. Tapahtuma järjestetään valtakunnallisena Luonnon päivänä. Latupirtillä on ohjelmaa kello 14 alkaen, mutta mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan.

- Kaikki ovat tervetulleita mukaan, nyt on mahdollisuus kokeilla yöpymistä ulkona turvallisessa ympäristössä. Varsinkin lapsille tämä on varmasti jännä ja mukava juttu, kertoo Mikkelin Ladun puheenjohtaja Seppo Tiihonen.

 Yöpyjien pitäisi varata mukaansa oma varustus sekä makuualustat ja makuupussit. Tarpeen tullen voi yöpyä myös sisätiloissa Latupirtissä.

- Jokaiselle osallistujille varataan yksi ruoka-annospussi ja muuten omaa evästä voi ottaa mukaan ja valmistaa tulilla tai trangialla. Latupirtin kahviosta voi myös ostaa aamupalaa halutessaan, kertoo Tiihonen.

Nuku yö ulkona -tapahtumassa luvassa on luontoon liittyvää ohjelmaa sekä mahdollisuus melontaan, kalastustukseen, geokätköilyyn, uimiseen ja saunomiseen.

- Omat pyyhkeet ja kalastusvälineet pitäisi varata mukaan, muuten löytyy lainattavaksi. Jos yöpymisvälineitä puuttuu, siitä kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Kodassa on myös mahdollisuus paistaa lettuja valmiista taikinasta. Paikalla on myös maasto- ja läskipyöriä kokeiltavaksi. Sunnuntaiaamuna järjestetään yrttivaellus Latupirtin maastossa.  

- Kannattaa varautua sään mukaisella pukeutumisella ja kengillä, joilla voi kulkea maastossa.

Latupirtille löytää parhaiten seuraamalla tienviittoja ja autolla pääsee perille saakka. Ilmoittautumisia tapahtumaan toivotaan viimeistään 14.6. mennessä tuula.koivusalo@gmail.com tai 050 5720849. Valtakunnallisiin Nuku yö ulkona –tapahtumiin voi käydä tutustumassa osoitteesta www.suomenlatu.fi

Julkaistu 13.06.2017

Mikkeli

Valmentaa kuin nainen Mikkelissä

Yli 30 ohjaajaa ja valmentaa mukana paikallisessa tapaamisessa.
Mikkeli

Jalkapallo toi Niilan Mikkeliin, lukioon ja akatemiaan

Tähtäimessä ensimmäisenä peliminuutit edustusjoukkueessa.
Mikkeli

Mikkelin Nuorisogolf kertoo toiminnastaan Annilassa

MNG pitää infon nuorten toiminnastaan Annilan Golfkeskuksessa keskiviikkona...
Mikkeli

Mikkelin alueen laavuista tehty kattava kooste

Tieto Mikkelin alueen laavuista ja kodista on nyt kerätty yhteen paikk...