Suvituulten tanssiviikko Mikkelissä 5.-9.6.2017

Tanssi tuodaan lähelle kaupunkilaisia ja vieraitamme. Tapahtuman toteutuksessa ovat mukana mm. Mikkelin Tanssihullut, Mikkeli Swing Society, Mikkelin Urheilutanssijat ja Etelä-Savon liikunta sekä paljon muita tanssin ystäviä ja yhteistyötahoja.       

”Suvituulten tanssiviikko Mikkelissä” on teemaviikko, jossa ajatuksena on tarjota ilmaista tanssinopetusta kaikille helposti saavutettavissa olevissa paikoissa. Opetuksesta vastaavat pääosin paikalliset tanssiseurat ja muut tanssin parissa toimivat tahot talkooperiaatteella, markkinoiden samalla omaa toimintaansa.

Tanssiseurojen yhteistyöllä mikkeliläisille on saatu monipuolinen tanssiviikko, jonka ohjelmasta löytyy toimintaa monenikäiselle ja –taitoiselle tanssijalle. Seurojen tavoitteena on saada tanssi lajina lähemmäksi kaupunkilaisia ja saada myös heidät liittymään tanssin pyörteisiin.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Suvituulten tanssiviikko näkyy myös muissa Mikkelin alueen tapahtumissa, kuten esimerkiksi Hope ry:n järjestämissä Toivon päivän tansseissa.

Suvituulten tanssiviikon ohjelma:
Kirkkopuiston murskealueella tanssitaan paritansseja maanantaina 5.6., keskiviikkona 7.6. ja perjantaina 9.6.  klo 18 – 20 (säävarauksella Kauppakeskus Stellan tähtitorilla). Tiistaina on pääkohderyhmänä seniorit ja torstaina on lasten/nuorten Rokkikurssi.

”Kick off” teemaviikolle on 4.6. sunnuntaina Hope ry:n järjestämissä Toivon päivän tansseissa, kirjaston edustalla klo 10 – 14.

Teemaviikko kytkeytyy osaksi Hyvinvoinnin Virtaa Mikkelissä –hanketta ja siinä tarkemmin ESLi:n osahanketta, johon sisältyy nk. lähiökokeiluja Mikkelin keskustan alueella. 

Julkaistu 01.06.2017

Mikkeli

Valmentaa kuin nainen Mikkelissä

Yli 30 ohjaajaa ja valmentaa mukana paikallisessa tapaamisessa.
Mikkeli

Jalkapallo toi Niilan Mikkeliin, lukioon ja akatemiaan

Tähtäimessä ensimmäisenä peliminuutit edustusjoukkueessa.
Mikkeli

Mikkelin Nuorisogolf kertoo toiminnastaan Annilassa

MNG pitää infon nuorten toiminnastaan Annilan Golfkeskuksessa keskiviikkona...
Mikkeli

Mikkelin alueen laavuista tehty kattava kooste

Tieto Mikkelin alueen laavuista ja kodista on nyt kerätty yhteen paikk...