Valmentaa kuin nainen-projekti Mikkelissä

Yli 30 ohjaajaa ja valmentaa mukana paikallisessa tapaamisessa.

Suomen Valmentajat ry:n Valmentaa kuin nainen -hanke toi Mikkeliin mieluisia vieraita. Omaa valmentajatarinaansa Mikkelissä olivat kertomassa salibandyvalmentaja ja opettaja Mäkelänrinteen lukiosta sekä urheilutoiminnanjohtaja ja koripallovalmentaja TuNMKY:stä . Innostavat ja ajatuksia herättävät puheenvuorot antoivat varmasti osallistujille uutta virtaa lähteä takaisin harjoituskentille. 

Paikalle oli kerääntyt yli 30 kuulijaa monipuolisella lajitaustalla: mukana oli valmentajia ja ohjaajia amerikkalaisen jalkapallon, jääkiekon, jääpallon, jalkapallon, ringeten, salibandyn, kestävyysjuoksun, agilityn ja golfin piiristä. 

Valmentaa kuin nainen -hanke on Suomen valmentajat ry:n hanke, jolla verkostoitumaan muiden palloilulajien naisvalmentajien kanssa. Tapaamisia on järjestetetty niin yhden lajin ympärillä tai kuten Mikkelissä paikkakunnan ympärillä. Tapaamisessa toisaalta herätellään innostusta valmennukseen ja toisaalta tavataan vertaisia ja saadaan sitä kautta kannustusta lähteä mukaan tai pysyä mukana. 

Mikkelissäkin mukana oli innostuneita naisia ja miehiä ja keväällä pyritään järjestämään myös paikallisesti uusi tapaaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *