Urheiluharrastuksen rahoittaminen

urheilua mikkelissä

Miten rahoittaa harrastus? Tarvitsetko vertaa lainoja urheiluvälineisiin tai kisoihin?

On selvää, että jotkut harrastukset ovat kalliimpia kuin toiset. Ratsastus, lentäminen, juhlasali ja kalliiden esineiden kerääminen voivat todella asettaa sinut takaisin, ja jopa halvemmat harrastukset voivat kuluttaa paljon rahaa ajan myötä. Jotta voit hallita varainhoitoa tehokkaasti, sinun on arvioitava harrastuksia (tai harrastuksia, joita haluat jatkaa), ja usein sinun on tehtävä valintoja siitä, kuinka paljon rahaa ja mitä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit hallita taloutta harrastuksissasi.

Miten hoitaa taloutta jos harrastus on kallis?

Henkilökohtaisten harrastusten ylläpitäminen on tärkeää kaikille taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Harrastuksen tai urheilun harjoittaminen, jota rakastat, lisää elämänlaatua, vaikka sinun täytyy melkein aina käyttää rahaa.

Ehkä ystäväsi vei sinut ulos pelaamaan golfia ja rakastit sitä. Nyt haluat oppia lisää ja tehdä golfista osaksi elämääsi. Kysy itseltäsi, mitä rakastit eniten ja vähiten tästä kokemuksesta. Oliko se pelkkä jännitys lyömällä palloa ja katsomalla sen nopeutta määränpäähänsä vai oliko se sitten matka ”19. reikään”? Olitko iloinen noustaessasi ja valmistautuessasi lauantaina aikaiseen tee-aikaan?

Rahan löytäminen harrastuksiin

Useimmille ihmisille, jotka harjoittavat kalliita (tai jopa kohtalaisen kalliita) harrastuksia, on opittava hallitsemaan taloutta vastaamaan sekä tarpeita että toiveita. On olemassa lukemattomia tapoja tehdä tämä. Ehkä olet valmis vähentämään illallisia, jotta voit rahoittaa harrastustasi. Jos näin on, keskustele sen kanssa kumppanisi kanssa ja selvitä, mitä he ajattelevat siitä. Jos he ovat skeptisiä, voisit ehkä tarjota kompromissin.

Aloittaa taloushallinnon maksaminen harrastuksen maksamisesta, kirjaa kustannukset, kaikki laitteista vaatteisiin, opetuksiin kuljetukseen. Jaa nyt tämä luku sen mukaan, kuinka paljon teet tunnissa oppiaksesi, kuinka monta tuntia työt kestää rahoittamaan osallistumisesi kyseiseen paintball-peliin tai ostamaan kitaraa. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka kallista se on, mutta jos se on sinun intohimonne, voit olla luovaa tullessaan tapoja vähentää taloudellisia vaikutuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *